top of page

Indeksiranje in postavitev spletne strani


Mitja Dolinšek SEO se specializira izključno na SEO optimizaciji.

Bodite specialist na svojem področju, ne pomočnik nekoga drugega. Če vas kdo vpraša, ko ima težavo s svojimi aplikacijami ali kreiranjem spletne strani, mu povejte, da se s tem žal ne ukvarjajte.

Specializirajte se na enem področju. Ne poslušajte ostalih vprašanj in ne rešujte ostalih problemov.

Če bi odšli k zdravniku, ne bi možganskega kirurga spraševali o operacijah srca. Prav tako vas ne bodo ljudje spraševali o web dizajnu (izdelava spletnih strani), ker se s tem ne ukvarjate - ukvarjate se namreč z optimizacijo spletnih strani, s spletnim marketingom.

Ključne besede, ki jih uporabiš za hiperpovezave do spletnih strani naj bodo različne.

Ne ukvarjaj se s preveč različnimi stvarmi, raje postani strokovnjak na enem področju. Ne poskušaj biti strokovnjak na več področjih, ker je le-to pot do povprečnih storitev - ne moremo vedeti vse o vsem.

Ker je Google upočasnil svoj algoritem, povejte svojim strankam, da boste potrebovali od sedem do devet mesecev, za željene rezultate. To jim povejte nemudoma, preden začnete s svojim procesom, naj vedo vse preden se odločijo za vaše usluge.

Če potrebujete ime, pa ne veste kje začeti, lahko uporabite Shopify Poslovni generator imen.

Crawling (plazenje) pomeni, da Googlovi roboti sledijo linkom in pridejo tudi do vaše spletne strani, Indeksiranje pa pomeni, da se Googlu vaša stran zdi dovolj pomembna (in ima torej neko vrednost), da pristane v registru - Google se odloči, da bo vašo spletno stran prikazal pod svojimi rezultati, kar je eden prvih korakov pri optimizaciji spletne strani.

Če ste registrirani na straneh kot so Guru, Freelancer in Upwork, dajte svojim potencialnim strankam vedeti, da bodo ljudje, ki svoje SEO usluge ponujajo za 100€ na meseci škodovali njihovim stranem. Vi pa jim na drugi strani lahko pomagate, vendar so vaše usluge dražje. Ko ljudje pošljejo svoje projekte, jim lahko pošljete taka sporočila, in tako bodo postali radovedni o tem, kaj jim lahko pravzaprav ponudite.

Po telefonu morate že od samega začetka imeti kontrolo - dajte jim vedeti, da delate z njimi, NE za njih preden jim odgovorite na katerokoli vprašanje ali poveste ceno morajo nujno izpolniti obrazec na vaši strani, saj boste le tako vedeli, če so pravi kandidat za vaše storitve.

Postopek pregleda indeksiranih strani lahko opravite z site:stran.com

Za konec pa si oglejte tudi naše zum spletne storitve s pritiskom na gumb, ali pa obiščite spletno stran zum.si

Psiholog je odličen poklic za naše zum storitve - obiščite psiholog na zum.si

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page